Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Volkswagen kan Volkswagen best.

Godkjent Volkswagen merkeverksted

Mobile Hokksund er autorisert merkeverksted for Volkswagen og Skoda personbil og nyttekjøretøy. Vi tilbyr derfor serviceprogram og reparasjoner på alle typer Volkswagen og Skoda modeller.

Våre erfarende mekanikere og teknikere skoleres grundig i henhold til Volkswagen sitt omfattende tekniske opplæringsprogram for å kunne gi deg og din bil den beste og tryggeste oppfølging. Du kan være trygg på at vi bruker originale bildeler som er tilpasset din Volkswagen. Vi har gode ordninger for leiebil til en rimelig pris ved bestilling av verkstedtime, garantier og eventuelt reklamasjon mot fabrikk.

Dersom bilen din trenger mer omfattende arbeid, vil vi invitere deg til verkstedet før verkstedtimen for å stille en diagnose. Slik er vi best mulig forberedt på jobben som må gjøres og får en oversikt over at riktige deler er på lager når arbeidet på bilen din skal utføres. Det vil også hjelpe oss med å sette av nok tid og gi deg som kunde en fast forhåndspris på oppdraget.

Vi står klare til å hjelpe deg dersom bilen din skulle trenge service, reparasjon, periodisk kjøretøykontroll (EU-kontroll), skift av dekk og felg, glassreparasjon, skifte av frontrute.

Velkommen til verkstedtime hos Mobile Hokksund!