Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Nyhet: Nye Volkswagen Passat GTE ladbar hybrid kommer til høsten og vi har åpnet for bestilling!

Nye Volkswagen Passat GTE stasjonsvogn er en stor ladbar hybridbil med bare masse krefter, men er samtidig sparsommelig. Den lange elektriske rekkevidden på inntil 55 km gjør den til et bærekraftig alternativ for fremtiden og det er ikke lenger er noe problem å kjøre elektrisk på lengere strekninger.

Passat GTE detalj

Den kraftfulle hybriddriften til Volkswagen Passat GTE stasjonsvogn ladbar hybrid er en kombinasjon av en turbo-bensinmotor og en turtallsvillig elektromotor. Den sørger for både sportslige kjøreytelser og økonomisk kjøring. Med en rekkevidde på inntil 55 km målt i henhold til WLTP testsyklusen (70 km iht. NEDC) beviser Volkswagen Passat GTE med sin ladbare hybridteknologi at det ikke lenger er noe problem å kjøre elektrisk på lange strekninger. I modusen for elektrisk drift kan du kjøre inntil 55 km på én batterilading uten lokale utslipp og så å si lydløst. Ønsker du en sportsligere kjøreopplevelse? I GTE-modus får du føle de konsentrerte kreftene fra TSI- og elektromotoren.

Be om et tilbud

Passat GTE bestilling

Atletiske former og elegante linjer.
Fronten til Passat GTE stasjonsvogn ladbar hybrid har en tydelig linjeføring, en langstrakt silhuett og en markant grill. Designelementer som blå bremsekalipere, C-formet LED-kjørelys i støtfangeren og GTE-logo foran, på sidene og bak gir bilen et unikt preg. LED-hovedlyktene med integrert lyssignatur (standardutstyr) er også med på å fremheve designen.

Passat GTE LED-lys

LED-lysene til Volkswagen Passat GTE ladbar hybrid gir bedre sikt. Den C-formede LED-lyslisten i støtfangerne er ikke bare en flott detalj, men fungerer også som kjørelys. LED-Matrix-hovedlykter med adaptive lys og LED-kjørelys leveres som standard. og har en tiltalende design og høy lyseffekt. I kombinasjon med dynamisk fjernlysregulering tilpasses lysfordelingen omgivelsene, slik at det er mulig å kjøre med fjernlyset på hele tiden uten at andre trafikanter blir blendet.

Passat GTE lading

Lading av Passat GTE
Så sant batteriet er tilstrekkelig ladet og utetemperaturen tillater det, starter Volkswagen Passat GTE ladbar hybrid automatisk opp i elektrisk modus, såkalt E-modus. Det kraftige litiumionbatteriet forsyner bilen med strøm og lar deg kjøre inntil 55 km målt etter den nye WLTP-kjøresyklusen (70 km NEDC testsyklus). Det betyr at du kan unngå unødig støy og utslipp når du kjører i by- og boligområder. Høye hastigheter er heller ikke noe problem, så E-modus kan fint også brukes på motorveien.

Den ladbare hybridteknologien gjør det enkelt å lade batteriet til elektromotoren fra en ekstern strømkilde. Å lade Volkswagen Passat GTE stasjonsvogn er enklere enn å skifte en lyspære. Elektromotorens batteri kan lades fra en vanlig stikkontakt eller på offentlige ladestasjoner. Litiumionbatteriet er fulladet etter ca. 6 timer og 15 minutter. Hvis du bruker en offentlig ladestasjon eller hjemmeladestasjonen som leveres som ekstrautstyr, er det mulig å fullade batteriet på fire timer.

 

Tilbud gjelder frem t.o.m. 31.08.2019. Vi tar forbehold om eventuelle feil, endringer og avvik.

* Eff. rente 4,06 % ved lånebehov kr 150.000 o/5år, etableringsgebyr kr 2.724,-. Totalt kr 165.674,-. Forutsetter 35% egenkapital og finansiering i Volkswagen Financial Services. Renten er flytende og subsidiert de tre første årene, for deretter å bli justert til normal produktrente. For drivstofforbruk og CO2-utslipp - ta kontakt. Avbildet modell kan avvike.

Bilder og video kan avvike fra ny modell/tilbudt modell!